Webbasics en Betalen

U kunt maar op 1 manier betalen bij webbasics. Webbasics is op het moment te klein om in meerdere opties te voorzien. De op het moment mogelijke manier van betalen is Vooruitbetaling Een uitleg over hoe de betaling werkt in dit geval, kunt u hieronder lezen. Op het moment kunnen we alleen nog maar bij vooruitbetaling leveren ook is online bestellen nog niet mogelijk, dit behoort misschien tot de mogelijkheden in de toekomst.

Klik hier voor meer informatie over Verzending & Kosten.


Vooruitbetaling

Wanneer u voor vooruitbetaling heeft gekozen bij de bestelling tijdens de afrekenprocedure en deze succesvol heeft doorlopen dan kunt u gaan vooruitbetalen;

Maak het totale bedrag over van uw bestelling, inclusief BTW en verzendkosten, en onder vermelding van uw ordernummer, over op één van onze bankrekeningen zoals hieronder vermeld. Uw bestelling wordt verzonden op het moment waarop het totale bedrag is bijgeschreven op een van onze rekeningen. U ontvangt van ons een factuur met bewijs van betaling.

Bankrekeningnummers van Webbasics:

SNS bank: 85.12.18.709

Tip 1: U kunt het totaalbedrag en ordernummer van uw bestelling ook terugvinden in de orderbevestiging die wordt verstuurd naar uw E-mail adres.

  Tip 2: Voor een snelle afhandeling adviseren wij van bank naar bank of van giro naar giro over te schrijven.

Als u nog vragen heeft kunt u gebruik maken van ons reageer formulier.