Webbasics en webdesign

Webbasics heeft een duidelijke visie op webdesign en websites. Wij vinden dat uw bedrijfs website overzichtelijk en duidelijk moet weergeven wat u doet en wie u bent. Niets meer en niets minder. Bij ons ligt de nadruk op een overzichtelijke en transparante manier van het presenteren van informatie. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers die niet snel genoeg de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn snel verder surfen naar een andere website…. wellicht die van uw concurrent!

Onze webdesigners hebben veel ervaring in het ontwikkelen van websites. Van een eenvoudige website die door u eenvoudig te beheren is met FrontPage, tot complexe contentmanagement systemen. Onze ontwikkelaars hebben diepgaande kennis van onder meer ColdFusion, PHP, Flash, JavaScript en nog veel meer. Tools als Dreamweaver, Fireworks en Frontpage hebben voor ons geen geheimen meer. Ondanks al deze kennis staat bij Webbasics niet de techniek, maar de functionaliteit voorop, dus geen overbodige toeters en bellen. What you need is what you get!

Wilt u meer informatie over wat Webbasics voor u kan betekenen op het gebied van internet, maak dan gebruik van het reactie formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.